Hosea Ombeng. Foto: PR Penta Winterswijk
Hosea Ombeng. Foto: PR Penta Winterswijk

Kwartfinales voor turners van Penta Winterswijk

WINTERSWIJK - Drie Penta Winterswijk jongens moesten zaterdag aan de bak in het westen van het land. In Purmerend stonden in verschillende categorieën de kwartfinales op het programma.

Hosea Ombeng turnde solide. Met een vijftiende plaats in zijn wedstrijdronde plaatste hij zich net niet voor de halve finale. Interim-coach Jason zag al verbeterpunten voor het komende jaar waarin Hosea nog in dezelfde leeftijdsklasse uitkomt. Daar liggen dus genoeg kansen.
Ook Twan Berg kwam net te kort om zich afgelopen weekend te kwalificeren voor de halve finale bij de Junioren in de derde divisie. Twan zette een prima score neer en kwam weer goed uit de verf op sprong. In de eerste divisie moest ook Pupil Mik Lamers de reis naar Purmerend maken. Voor Mik was dit zijn tweede kwalificatiewedstrijd en hij plaatste zich vandaag met een vijfde plaats voor de halve finale over vijf weken in Waalwijk. Met de hoogste dagscore op sprong bevestigde hij dat de turners van Penta Winterswijk goed zijn op dit toestel.