De voorbereidingen zijn in volle gang. Foto: PR
De voorbereidingen zijn in volle gang. Foto: PR Foto:

Sint Jan Meddo brengt 'Toppers in Concert'

MEDDO - Muziekvereniging Sint Jan uit Meddo geeft op zondagmiddag 7 april haar verenigingsconcert bij Spiekerman in Meddo. Dit jaar bestaat de vereniging 90 jaar en laat Sint Jan op verschillende momenten gedurende het jubileumjaar van zich horen.

Met dit concert trapt Sint Jan het jubileumjaar af. Ook zijn er optredens van de mini- en majorettes onder leiding van Manon Bonnink en van het jeugdorkest onder leiding van Hans Roerdinkholder, het jeugd- en slagwerkensemble onder leiding van Ronny Wolterink en het fanfareorkest onder leiding van Gerald Roerdinkholder.

De jubilerende vereniging heeft gekozen voor de titel; Toppers in Concert. Maar het concert is niet te vergelijken met een optreden van de vier heren. Sint Jan heeft toppers in het orkest en slagwerkensemble zitten die een solopartij voor zijn of haar rekening zullen nemen. Denk hierbij aan solo's op trompet, euphonium, saxofoon, en xylofoon.
Iedereen is welkom om te komen genieten van dit zeer afwisselende concert bij Spiekerman in Meddo. Aanvang van dit concert is 14.30 uur en de entree is vrij. Een vrije gift wordt gewaardeerd.
Na afloop kan men bij Spiekerman rustig nog wat blijven nadrinken.

Meer informatie over Sint Jan staat op www.sintjan.net.

De stukken worden ingestudeerd. Foto: PR