Joshua Dekker bij het nieuwe onderkomen waar juist de nieuwe vloer is gelegd. Foto: Verona Westera
Joshua Dekker bij het nieuwe onderkomen waar juist de nieuwe vloer is gelegd. Foto: Verona Westera Foto:

TipTop Personeelsdiensten naar nieuwe locatie

WINTERSWIJK- TipTop Personeelsdiensten gaat verhuizen van de Van der Heijdenstraat naar de Burgemeester Bosmanstraat in het centrum van Winterswijk. Momenteel wordt er nog hard gewerkt om het pand om te toveren tot een geschikte werkplek met centrale ontvangstruimte, die eveneens geschikt is voor cursussen en trainingen. De officiële opening isgepland eind april.

Door de redactie

"We groeien op de huidige locatie uit ons jasje", vertelt Joshua Dekker, manager bij TipTop Personeelsdiensten. Samen met Wendy Wolters en stagiaire Kayleigh Albers staat Joshua klaar om de juiste match te maken tussen werkzoekenden en werkgevers.

"Door de groei van de afgelopen jaren is eind 2017 besloten om de backoffice volledig te gaan uitbesteden. De diversiteit van de verschillende branches en bijbehorende CAO's maakten dat het juridische gedeelte van het werkgeverschap steeds meer tijd in beslag nam. Door de backoffice uit te besteden worden we hier nu in ontlast en kunnen we ons volledig focussen op het maken van die perfecte match voor opdrachtgever en kandidaat."

"De verbouwing is in volle gang. We willen een open sfeer creëren, gezellig, laagdrempelig en een fijne werkplek, want #werkenmoetleukzijn", aldus een lachende Joshua.

De algemene ruimte wordt zo ingericht dat het ook gebruikt gaat worden voor opleiding en trainingen. Wat naast uitzenden, werving & selectie en payrolling bieden we ook opleidingsmogelijkheden. Begin mei zal er een ééndaagse VCA training gegeven worden en wordt er dezelfde dag nog examen afgelegd. Op dit moment zijn er nog een aantal plekken beschikbaar, mochten er nog bedrijven zijn die hier personeel bij willen aansluiten dan is dit uiteraard mogelijk.

Op de eerste verdieping komen er diverse bedrijfsruimtes beschikbaar voor twee tot drie werkplekken.
Wie meer wil weten over de diensten van TipTop Personeelsdiensten, over de opleidingen of cursussen, of over de beschikbaarheid van de ruimten, kan contact opnemen via joshua@tiptoppersoneelsdiensten.nl, of via tel. 0543 219000.