Linda Brink en Irene Huiskamp van de OpenHealing en Ingrid Bravenboer en Fiona Algera van De Speelgoedbank. Foto: Anita Duenk
Linda Brink en Irene Huiskamp van de OpenHealing en Ingrid Bravenboer en Fiona Algera van De Speelgoedbank. Foto: Anita Duenk Foto:

Opbrengst open healingavonden bij
Ankomm'n voor Speelgoedbank

WINTERSWIJK - Irene Huiskamp, Anita Duenk en Linda Brink organiseren open healing avonden kosteloos. Wel staat er een pot voor een vrije gift. De afgelopen maanden is in deze pot een mooi bedrag bij elkaar gespaard van €118,45. Dit bedrag is beschikbaar gesteld aan de Speelgoedbank.

Zo hopen Anita, Irene en Linda dat elke kind aan mooi speelgoed geholpen kan worden. De Open Healing-avonden vinden één keer per twee maanden plaats. Men kan aansluiten bij één van de aanwezige healers. Maandag 1 april is de volgende open healingavond. Van 20.00 tot 21.00 uur kan men een healing ontvangen van ongeveer 10 minuten. Zo kunnen belangstellenden kennis maken met de werkwijze van de aanwezige healers. De healing vervangt geen reguliere zorg en de healers stellen in geen enkel geval diagnoses. Een healing kan een fijne en mooie aanvulling van de reguliere geneeskunde zijn. Toegang is vrij, een vrije gift voor het goede doel is welkom. Gastgalerij Ankomm'n is te vinden aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle. Meer informatie is te verkrijgen bij Irene Huiskamp, tel. 0624274766 of Linda Brink, tel 0618754584.