Van Bruggen Adviesgroep opent locatie in Winterswijk

WINTERSWIJK - Altijd een financieel adviseur in de buurt. Met dit als voornaamste reden opende Nancy Heijink op 11 maart haar tweede bezoeklocatie aan het Beatrixpark 22 in Winterswijk. Haar bestaande locatie, Van Bruggen Adviesgroep in Aalten, blijft hiernaast geopend.

Niet alleen in Aalten, maar nu ook in Winterswijk, geeft Nancy Heijink financieel advies zowel aan huis als op een kantoor. Voor velen in de regio is Nancy Heijink geen onbekende naam; ze heeft door de jaren heen veel kennis en ervaring opgedaan in financieel advies.

Altijd actueel én objectief
Als één van de grootste onafhankelijke financiële dienstverleners in Nederland werkt Van Bruggen Adviesgroep samen met vrijwel alle grote geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen. Zodoende beschikt financieel adviseur Nancy Heijink continu over alle actuele aanbiedingen. Waarmee elke klant volledig objectief geadviseerd kan worden; of het nu gaat om een nieuwe hypotheek, een financieel plan om zorgeloos te wonen, het verlengen van de rentevaste periode of om verzekeringen.
Een goed financieel advies begint bij een grondige inventarisatie van wensen en mogelijkheden. Nancy Heijink vertelt: "Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Neem graag de tijd om mijn klanten te leren kennen en hun financiële situatie in kaart te brengen. Daarbij kijk ik uiteraard verder dan vandaag waardoor zij, niet alleen nu, maar ook over tien of twintig jaar zorgeloos kunnen blijven wonen. Pas nadat alles overzichtelijk is, formuleer ik een persoonlijk advies en ga ik op zoek naar een hypotheek of verzekering die naadloos aansluit bij de wensen en persoonlijke situatie van mijn klant. Ik help en begeleid van begin tot bij de notaris én daarna.''
Wie de nieuwe bezoeklocatie ook een keer van binnen wil bekijken, kan bellen voor een afspraak en neemt gelijk de hypotheekmap mee, dan kan er meteen bekeken worden waar nog voordeel te behalen is. Een afspraak maken kan via: 0800-1800, 06-42894703 of via Winterswijk@vanbruggen.nl.