Openingsweekend Kado Fabriek & Meer

Opening Kado Fabriek & Meer

BREDEVOORT - Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 maart is De Kado Fabriek & Meer van Linda Heinen in Bredevoort open van 11.00 tot 17.00 uur, in het pand - naast Intratuin - waar Linda's vader Willy ooit begon met zijn winkel, die nu is uitgegroeid tot Intratuin Bredevoort.

Linda Heinen wil, naast haar huidige werkzaamheden, iets meer doen. Zo is de Kado Fabriek & Meer ontstaan. Daar kan men terecht voor diverse cadeautjes, kaartjes, delicatessen, cadeaubonnen, et cetera. Linda kan ook (baby) kleding, beren, speelgoed, tassen en dergelijke bedrukken of beplakken met een persoonlijke tekst. In haar winkel zijn diverse spullen te vinden die een cadeau persoonlijk kunnen maken. Voor elke gelegenheid is er wel iets te vinden. Linda gaat met plezier op zoek naar een cadeau dat aansluit op de wensen van de klant. Op de Facebookpagina van de Kadofabriek & Meer zijn diverse voorbeelden te zien.

Na het openingsweekend is De Kado Fabriek & Meer geopend op maandag, donderdag en vrijdag van 9.30 tot 14.00 uur, andere dagen op afspraak.