Wie heeft Ginger gezien? Foto: PR
Wie heeft Ginger gezien? Foto: PR Foto:

Katten gevonden en vermist

WINTERSWIJK - Op de Waliƫnseweg is een zwart/witte kater gevonden,. Hij is zwart bij de oren, heeft een zwart dek en staart en heeft een witte kraag.

Kater Ginger wordt vermist vanaf de Hijinkhoekweg (Woold). Hij is een grote rood/witte kater van 7 jaar oud, gecastreerd, heeft een witte neus, bef en voetjes voor.
Fitch is een kruising Siamees/Birmees. Hij is beige/wit van kleur met blauwe ogen en hij wordt vermist op de Beukenhofweg. Hij is gechipt en gecastreerd en is 14 jaar oud.
Op de Kobstederweg is een poes gevonden, ze is een lapjespoes, rood, wit en cypers, haar snuit is rood en bij de oren is ze cypers. Ze heeft een wit befje en witte voetjes, bij haar bekje heeft ze een klein wit vlekje.
Kater Hero wordt vermist in de Kobstederweg. Hij is een slanke kater van 4 jaar oud, zwart met een klein wit befje, is gechipt en gecastreerd.
Voor informatie kan men contact opnemen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088-0063305 of mailen naar achterhoek@amivedi.com.