Een plantenmix, getiteld Prairie Garden Diamond
Een plantenmix, getiteld Prairie Garden Diamond Foto:

Lageschaar vertelt plantconcepten bij Groei & Bloei

Lageschaar vertelt over plantconcepten bij Groei & Bloei


REGIO - Op dinsdag 5 maart komt Laurens Lageschaar van Lageschaar Vaste Planten uit Barlo bij Groei & Bloei afdeling Oost Gelre-Winterswijk vertellen over de kleurrijke beplantingsconcepten Prairie Garden, Fleur Dansante en Fleur Robuuste.

Deze beplanting is uitermate onderhoudsvriendelijk met een enorme belevingswaarde vanwege haar natuurlijke schoonheid en de afwisseling van in kleur en structuur door de seizoenen heen. De bloemrijke planten komen in een wisselende samenstelling over het hele plantenvak terug. In de aangeboden plantenmengsels zijn kleur, hoogte en planteigenschappen al perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat is een natuurlijke tuin die de veranderingen van het klimaat kan opvangen en waar de bijen en vlinders rond dwarrelen. Lageschaar Vaste Planten heeft door de jaren heen inmiddels veel ervaring met dit bijzondere concept.

Deze avond wordt gehouden bij HCR 't Zwaantje, Zieuwentseweg 1 te Lichtenvoorde en begint om 20.00 uur. Leden van Groei & Bloei kunnen gratis naar binnen en aan niet-leden wordt een bijdrage van 3,50 euro gevraagd.