Carnaval op 't Kempken. Foto: PR
Carnaval op 't Kempken. Foto: PR Foto:

Groots carnaval op 't Kempken

MEDDO - Wie niet beter weet zou denken dat 't Kempken een basisschool ergens onder de grote rivieren is. Vrijdag 22 februari werd het carnaval groots gevierd op de basisschool in Meddo.

Om 10 uur 's ochtends galmde de eerste carnavalskraker uit de boxen en werd het feest met een grootse polonaise geopend. De zaal in café Spiekerman was door carnavalsvereniging De Knorrepotten en hulpouders omgetoverd tot een carnavalsparadijs. Alle kinderen en leerkrachten zagen er prachtig uit. Van prinses tot indiaan, van batman tot cowboy en van clown tot kip.
Sinds enkele jaren vieren de leerlingen, ouders en team het feest samen met De Knorrepotten. Naast de officiële Raad van Elf met Prins Rick & Adjudant Ronal was er ook een jeugdige versie van de Raad van Elf aanwezig én een heuse jeugdprinses carnaval met haar adjudante. Maandag 18 februari werden Brit en Ilja uit groep 8 tot jeugdprinses én adjudant gekozen, die met de leus 'Met Ilja en Brit krijg je een Carnaval met pit!!' de verkiezing wonnen. De vele optredens van leerlingen, team en de Knorrepotten zorgden voor een geweldig feest.

Carnaval op 't Kempken. Foto: PR
Carnaval werd groots gevierd op de basisschool. Foto: PR