Maandelijks: HV-filmclub

REGIO - Elke eerste dinsdag van de maand organiseert het Humanistisch Verbond de HV-filmclub van 20.30 tot 21:30 uur, na afloop van de eerste filmvoorstelling van het Filmhuis in Winterswijk. Daartoe is contact gelegd met het bestuur van het Filmhuis en met Skopein/the Gallery, de locatie waar de films vertoond worden.

Elke eerste dinsdag van de maand - behalve in maart, dan is de bijeenkomst in verband met de voorjaarsvakantie 12 maart - kan de club gebruik maken van een ruimte in Skopein/the Gallery om samen na te praten na afloop van de film.
Het Filmhuis vertoont films die aanzetten tot invoelen en meevoelen, tot nadenken en napraten. Films die perfect passen bij het Humanistisch Verbond; een humanist is immers nieuwsgierig naar wat mensen beweegt, en gaat graag in gesprek om te komen tot nieuwe inzichten. Goed om te benadrukken: het doel van deze activiteit is niet om mensen te werven voor het Humanistisch Verbond. Het doel is gewoon een gezellige en verdiepende nazit met een humanistische inslag, met eenieder die daar ook voor voelt.
Iedereen die hiervoor voelt, kan zich aanmelden via hvwinterswijkeo@live.nl.


humanistischverbond.nl/afdeling/winterswijk