Ronny en Herwin bezoeken met de auto Hospice de Lelie. Foto: Renilda van der Veer
Ronny en Herwin bezoeken met de auto Hospice de Lelie. Foto: Renilda van der Veer Foto:

Ronny en Herwin bezoeken Hospice vóór start CCCE

Vrijwilligers positief over doneeractie

WINTERSWIJK - Ronny Peters en Herwin Lensink brachten afgelopen week een bezoek aan Hospicegroep de Lelie. Ze kwamen daar onder andere hun auto demonstreren waarmee ze begin maart naar Scandinaviƫ rijden en daarmee geld inzamelen voor de hospice.

Door de redactie

Ronny en Herwin rijden de Cold Classic Car Experience (CCCE) en starten op 3 maart vanaf de Grote Markt in Groningen. Ronny koppelde aan deze tocht voor klassieke auto's een doneeractie. Hij rijdt nu geld bij elkaar voor Hospicegroep de Lelie. Zijn vader werd daar in de laatste fase van zijn leven liefdevol verzorgd. Ronny wil door middel van deze actie de vrijwilligers en medewerkers van De Lelie bedanken voor alle steun en zorg.
De mannen werden hartelijk ontvangen door de vrijwilligers en medewerkers van De Lelie. "Ze zijn heel enthousiast en zijn erg benieuwd naar het verloop van de run die wij gaan rijden", vertelt Ronny. Tijdens een koffiemomentje met Marlies, Joke en twee vrijwilligers vertelden Ronny en Herwin over hun actie en de tocht die ze gaan rijden. De vrijwilligers waren erg enthousiast over de actie van de Winterswijkers. Ronny: "Voor ons nog meer een reden om zoveel mogelijk geld op te halen. De ongeveer 85 vrijwilligers die daar werkzaam zijn, zijn stuk voor stuk even hartelijk en je voelt je zo gesteund."
De start vanuit Groningen is live te volgen. Elke dag zal Ronny een journaal bijhouden op Facebook: Doneer voor Hospicegroep de Lelie.
Wie een bijdrage wil doneren kan contact opnemen met Ronny, tel.06-22403025. Ook via de site van de hospice is meer informatie te vinden over de actie en kan gedoneerd worden.


www.hospicedelelie.nl

Ronny en Herwin bezoeken met de auto Hospice de Lelie. Foto: Renilda van der Veer
Koffie drinken met de vrijwilligers van Hospice de Lelie. Foto Renilda van der Veer