Anuschka Hallers. Foto: Studio djo design
Anuschka Hallers. Foto: Studio djo design Foto: Studio djo design

Informatieavond over NEI-therapie

WINTERSWIJK - Anuschka Hallers is NEI-coach en verzorgt op maandag 25 februari een informatieve avond over Neuro Emotionele Integratie (NEI), bij Gastgalerij Ankomm'n aan de Mentinkweg 5 in Corle.

Heb je last van stress/spanning en ben je bang dat je zult falen of heb je het gevoel niet goed genoeg te zijn? NEI kan helpen hiermee om te gaan of om er zelfs van deze gevoelens af te komen. NEI kan iemand bevrijden van emotionele blokkades en de weg vrijmaken voor genezing, groei en ontwikkeling. NEI is een krachtige methode die succesvol is gebleken voor mensen met vele uiteenlopende klachten. Door in gesprek te gaan met het onbewuste biedt NEI een simpele, snelle en eenvoudige manier om emotionele of mentale blokkades uit het verleden op te lossen. Met behulp van een biotensor komt een gesprek tot stand tussen therapeut en het onbewuste van de cliënt. Met een vast protocol van vragen aan het onbewuste geheugen, komt men erachter wat het onbewuste allemaal heeft opgeslagen en waardoor klachten zijn ontstaan. Fysieke klachten als oververmoeidheid, hoofdpijn, allergieën, gewrichtspijnen, maar ook emotionele klachten als nagelbijten en gebrek aan zelfvertrouwen. De oorzaken van verslaving, aandachts- en leerproblemen zijn zeer goed te behandelen met NEI. Anuschka gaat er van uit dat met deze therapie altijd iets in beweging gezet wordt.
Wie meer wil weten over deze therapie kan zich aanmelden voor 25 februari. Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang avond 19.30 uur. Opgave of informatie bij: Anuschka Hallers, tel 06-40774031, www.anuschkahallers.nl.