The Kindergarten Teacher in Filmhuis. Foto: PR
The Kindergarten Teacher in Filmhuis. Foto: PR Foto:

The Kindergarten Teacher
draait in Filmhuis

WINTERSWIJK - De film The Kindergarten Teacher draait op 12 februari om 18.30 en om 21.00 uur in Filmhuis Winterswijk in Servicetheater Skopein aan de Meddosestraat.

Lisa is kleuterjuf en leidt een ogenschijnlijk normaal en eenvoudig leven in New York. Ze is gelukkig getrouwd en heeft twee puberkinderen. Alleen de poëzie cursus die ze volgt loopt niet helemaal lekker. De ambities die ze op dat gebied heeft zijn iets te hoog gegrepen ten opzichte van haar dichtkwaliteiten. Totdat ze op een dag merkt dat een van haar leerlingen, de 5-jarige Jimmy, spontaan een gedicht opzegt. Snel schrijft ze het op en zowaar, ze is onder de indruk van de kwaliteit. Dusdanig ook dat ze het voordraagt in haar poëzieklas, daarbij de indruk wekkend dat het van haar is. Lof valt haar ten deel en dan met name van haar leraar.
Al gauw raakt Lisa volledig geobsedeerd door de dichtkunsten van de kleine Jimmy. Zij krijgt hem zover dat hij haar ieder moment van de dag mag bellen zodra er een gedicht opborrelt. Aanvankelijk denk je dat Lisa het goed voor heeft met Jimmy en ze probeert dan ook zijn familie te overtuigen van de grootsheid van zijn talent. Als echter de familie en met name de vader niet thuis geeft trekt ze haar eigen conclusies.

Reserveren kan via de site van Skopein, of via tel. 0543-521515.