Kans op tweede plek voor 't Pluumke kleiner geworden

WINTERSWIJK - Op 27 januari vertrokken de spelers van 't Pluumke'67 team 1, met goede hoop richting Vaassen. Voor beide teams stond de tweede plek in de poule op het spel. Met één punt voor maar met één wedstrijd meer was het van belang om het verschil te vergroten.

De heren dubbel Jeroen Rengelink en Pieter Schreurs kwam te laat op gang zonder vaste dubbel speler Niek Cornelissen en de wedstrijd werd in 2 sets verloren. De dames Judith en Vera Prinsen waren in vorm en wonnen de dubbel in 3 sets.
Jeroen had nipt verloren na een slopende 3 setter. Judith had de 1e set nipt verloren en kon er helaas geen 3e set uitslepen. Vera had veel controle over haar eigen wedstrijd en won overtuigend. Pieter ging in zijn wedstrijd ging gelijk op, maar wist toch aan het langste eind te trekken en won in 2 sets. Met een 3-3 tussenstand gingen de spelers de mixen in.
Pieter & Judith kwamen te laat op gang en konden helaas geen winst pakken. Jeroen & Vera speelden een zeer solide mix en wonnen deze wedstrijd in 3 sets na een ietwat stroeve start. De eindstand is nu 4-4, het gat is niet groter geworden en de kans om als tweede te eindigen is nu kleiner.
De overige uitslagen zijn: Pluumke 1 – 't Pluumke'67 2 4-4, Poona 4 – 't Pluumke'67 3 6-2 en Poona 6 – 't Pluumke'67 4 4-4.