En i'j geleuft dat?! Wat geloven we eigenlijk?

LIEVELDE - Een werkgroep die bestaat uit parochianen van de Sint Paulusparochie (de commissie Ontmoeting & Inspiratie) en de Sint Ludgerparochie, houdt samen met pastoraal werkster Carla Roetgerink onder deze titel 'En i'j geleuft dat?!' op dinsdag 12 februari een avond over de vraag 'Wat geloven we eigenlijk?'

Deze avond is het resultaat van twee brainstormavonden naar aanleiding van de vraag van een jonge ouder: 'Hoe kan ik mijn kinderen vandaag de dag gelovig opvoeden?'. Men heeft de eigen vragen en mogelijke antwoorden nodig om geloof, vertrouwen en verwondering door te geven aan onze (klein)kinderen.
De avond zal ingeleid worden door het pastoresteam van beide parochies. Er zal daarna royaal ruimte en aandacht zijn voor gesprek en uitwisseling, waarbij verwondering, samen zoeken naar en delen van antwoorden vanuit het hart, centraal staan.
De avond vindt op dinsdag 12 februari plaats in de aula van het Koptisch Orthodoxe klooster, Kloosterstraat 5 in Lievelde. Vanaf 19.30 uur wordt men met een kop koffie of thee welkom geheten, de avond begint om 20.00 uur.