Deze maand nog opgave voor pubquiz Taste

GROENLO - Al twee seizoenen lang is er de pubquiz bij Rockcafé Taste. Tijdens de avonden wordt er fanatiek gespeeld, maar daarnaast is het ook gezellig. Opgave voor dit seizoen is nog mogelijk tot 30 januari. Omdat er door grote belangstelling in twee manches gestreden wordt, is er op dit moment nog plek voor vier teams.

Je geeft je altijd op voor drie avonden. Het seizoen voor de pubzuizen loopt van februari tot en met mei, en vanaf september tot en met december. Muziekvragen, algemene vragen, themavragen, plaatjesronden, geluidsronden, petje-op-petje-af-ronde ... er kan van alles aan de orde komen. Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal zes leden, waarvan er iedere keer minimaal vier beschikbaar zijn op alle drie avonden. Je mag dus wisselen per avond binnen je team. De inschrijfkosten voor drie avonden is 5,00 euro per persoon.

Er wordt dus drie avonden gestreden. De manche Kroegtijgers is gepland op 7 februari, 14 maart en 11 april. De manche Kroegberen staat op de agenda voor 21 februari, 28 maart en 25 april. Bij elk van de twee manches is nog plaats voor twee teams. Er is altijd één winnend team per avond, één winnende 'quizzer' per avond en na drie avonden een winnend team. De hoofdprijs is een prijs voor het hele team. De vorige pubquizen waren er bijvoorbeeld hoofdprijzen als een proeverij bij Jan's wijn-, whisky- en bierspecialiteiten, een avondje Escaperoom en een team-etentje bij het Huys van Frederik Hendrik. Dit keer is de hoofdprijs voor het winnende team van de drie avonden een Bier Experience in 't Brouwhoes Lievelde voor het hele team. Je hebt dan toegang tot de Bier Experience en achteraf een uur onbeperkt consumpties met borrelplank.
Op 2 mei vindt de grande finale plaats en strijden de nummers 1, 2 en 3 van de manche Kroegberen tegen die van de manche Kroegtijgers. Ook daar zal een hele mooie prijs voor beschikbaar worden gesteld.
De avonden starten om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.30 uur. Uitbaters Roland en Marion zorgen altijd voor een hapje tijdens de breinbrekers.

Opgave kan aan de bar bij Taste of door een mail te sturen naar info@rockcafetaste.nl.