Afbeelding
Foto:

Vacatures Vrijwilligerspunt

Ook in 2019 zet het Vrijwilligerspunt zich weer in om organisaties te helpen om vrijwilligers te vinden. Zo aan het begin van het nieuwe jaar hebben we ook al weer een paar leuke vacatures. Heeft u interesse in één van deze vrijwilligersfuncties of bent u nieuwsgierig naar andere vacatures die het Vrijwilligerspunt heeft? Neem dan contact met ons op via info@vpwinterswijk.nl of 0543 200 026 of kijk op de website www.vpwinterswijk.nl. U bent ook van harte welkom tijdens het spreekuur, dit is elke maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9, Winterswijk.

Natuurwerkdag KNNV
Op zaterdag 19 januari organiseert de KNNV weer een natuurwerkdag. Je bent van harte welkom om op deze dag te komen helpen. Deze keer wordt er gewerkt op Landgoed Kotmans in Miste. In principe wordt er van 9.30 tot ongeveer 15.00 uur gewerkt, maar als je een paar uur wilt meehelpen ben je ook van harte welkom. Er wordt gezorgd voor gereedschap en soep, maar je moet wel zelf brood en laarzen meenemen. De groep vertrekt om 9.00 uur bij het oude Raadhuis (VVV). Als je op eigen gelegenheid komt, dan kun je het beste naar de parkeerplaats aan de Kotmansweg rijden. Je bent dan om 9.30 uur welkom.

Bevrijdingsconcert Excelsior
Op 5 mei 2019 wordt er door muziekvereniging Excelsior een groot bevrijdingsconcert gehouden in en om het Hilgelo. Om dit evenement in goede banen te leiden zijn allerlei vrijwilligers nodig. Men is op zoek naar gastheren/gastvrouwen, parkeerwachten, verkeersregelaars, technische ondersteuning bij het opbouwen en afbreken en andere ondersteunende werkzaamheden. Lijkt het je wat om je steentje bij te dragen aan dit mooie evenement, meld je dan aan.