De Steengroeve. Foto: PR
De Steengroeve. Foto: PR

Vrijwilligers gezocht voor 'die
Zauberflöte' in Steengroeve Theater

WINTERSWIJK - Nu de donkere wintermaanden weer zijn aangebroken wordt het tijd dat de rollen voor de voorstelling 'die Zauberflöte' voor het Steengroeve Theater concreter ingevuld gaan worden. Het script is klaar en de rolverdeling voor muzikanten, solisten en koorzangers gaat binnenkort bepaald worden. Net als andere jaren vraagt de organisatie weer aan al het talent in de ruime regio om deel te nemen aan dit spektakel in het meest unieke openluchttheater van Nederland.

Eén grote theater-familie
Ben jij die muzikant, zanger (koor en solist), acteur, danser of figurant die graag dit jaar op het podium voor 3000 bezoekers wil laten zien waartoe wij samen in staat zijn, meld je dan nu aan. Ook worden altijd vrijwilligers gezocht die aan het organisatorisch gedeelte buiten de voorstelling willen deelnemen. Kortom; er is voor iedereen een plek.
Als één grote theater-familie groeien alle betrokkenen gezamenlijk in het voorjaar richting de voorstellingen die tussen 5 en 11 augustus plaatsvinden. Samen kijken alle vrijwilligers daarna op de terugkomavond in de herfst naar de dvd van de voorstelling die iedereen dan ook in ontvangst mag nemen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op www.steengroevetheater.nl via de button Vrijwilligers.
De organisatie is in gesprek met nationaal bekende namen over hun deelname aan het Steengroeve Theater en hopen daar binnenkort meer over te kunnen zeggen.
Kaarten voor de voorstellingen op 6, 7, 9 of 10 augustus zijn te reserveren via www.steengroevetheater.nl en via www.theaterdestorm.nl of telefonisch via 0543-519285. Woensdag 8 en zondag 11 augustus zijn de uitwijkavonden als de weersomstandigheden op de andere dagen te slecht zijn.