Aanleveren kerkdiensten verandert

ACHTERHOEK - Achterhoek Nieuws, uitgever van veertien wekelijkse nieuwsbladen in de Achterhoek, houdt de lezers graag op de hoogte van allerlei lokale zaken. Zo worden op de servicepagina, de voorlaatste pagina in de krant, in een aantal kranten wekelijks ook kerkdiensten vermeld.

Tot dusver leverde men de informatie hiervoor per mail aan. Achterhoek Nieuws stapt echter over op een andere werkwijze, waarbij kerkgemeenschappen de informatie rechtstreeks kunnen invoeren, en later desgewenst aanpassen. Dat betekent minder kans op fouten. Wanneer kerkgenootschappen hun wekelijkse kerkdienst(en) graag vermeld zien in één van de weekbladen, dan kunnen zij bij de redactie van die krant een eenvoudige handleiding over de werkwijze opvragen. Mailen naar redactie@achterhoeknieuws.nl mag ook.

Voor Aaltens Nieuws gaat de nieuwe werkwijze per 1 januari 2019 in, voor andere kranten zo spoedig mogelijk daarna. Het wordt de enige manier waarop kerkdiensten kunnen worden aangeleverd; aanleveren per mail is dan niet meer mogelijk.