Uitslagen handbal HCW

WINTERSWIJK - De handballers van HCW speelden afgelopen weekend op verschillende plaatsen.

HCW E2-Jeugd: Zondagochtend gingen de meiden en jongens van de HCW E2 jeugd naar Gaanderen voor een wedstrijd tegen Minerva. Met de wedstrijd van vorige week nog in het geheugen was wederom de boodschap duidelijk. Goed verdedigen en goed vrij lopen om kansen op goal te krijgen. Minerva zat vaak tussen de 2 spelers van HCW in zodat ze de bal konden onderscheppen. Enkele kansen van HCW gingen recht op de keeper, maar dan was daar in de tweede helft dan toch het eerste doelpunt voor HCW. Eindstand: 20-1.
HCW E1-Jeugd: E1 speelde tegen Sani4all/Artemis'15 E2 in Doetinchem. Er werd in de eerste helft om en om gescoord, waarbij Jet, door haar snelheid niet verdediging kon worden en zij zelf door kon gaan om zes keer te schoren. Teun maakte ook een doelpunt. Ruststand was gelijk 8 – 8. In de tweede helft werd er door iedereen nog beter verdedigd dan in de eerste helft. Door het snelle spel van HCW kon er break-out gelopen worden, waarbij Jet, Eloise en Hugo mooie doelpunten maakten. Teun scoorde ook nog vanuit een afstandsschot. Eindstand 10 – 13.
HCW D-Jeugd: D1 moest aantreden tegen de nummer 5. Ze begonnen sterk met de aanval, maar de verdediging kon beter. De ruststand was 2 tegen 4. Na de rust kwam de tegenstander terug na een paniekerig spel was de eindstand 10 tegen 10.
HCW C-Meiden: De meiden speelden tegen Minerva uit Gaanderen. De wedstrijd verliep niet zo goed. Ondanks dat hebben ze wel gewonnen. In de rust was het 5-8. Uiteindelijk wonnen de Winterswijkse meiden met 12-17.
HCW C-Jongens: Stormvogels in Haaksbergen waren deze keer de tegenstander. HCW begon best sterk met mooi uitgespeelde kansen, maar trof lang niet altijd het doel. Daardoor bleven de tegenstanders lang tot aan het einde van de 1e helft bij. Ruststand was 7-11. De 2e helft ging HCW er tegenaan en liep snel uit. De eindstand was dan ook 11-22.
HCW Heren 1: Zondag moesten de Heren van HCW naar Ruurlo. HCW liep uit naar een stand van 1-4. Na twee tegen doelpunten, scoorde Deniel zijn allereerste goal. Halverwege de eerste helft kwam Blauw-Wit sterk terug. En de ruststand was in het voordeel van de thuisploeg 12-11. Maar halverwege de tweede helft kwam Ruurlo wederom op gelijke hoogte. En door goed fluiten van de scheids in de laatste fase van de wedstrijd kwam de thuisploeg op een voorsprong, die HCW met geen mogelijkheid meer te boven kwam. Eindstand 21-19