Vlnr. veteranen Marco Mulder, Thomas Schröer, Louis Brockötter en Roy Verwaayen.
Vlnr. veteranen Marco Mulder, Thomas Schröer, Louis Brockötter en Roy Verwaayen.

Veteranenbijeenkomst Winterswijk

Bijeenkomst voor veteranen

WINTERSWIJK - Alle veteranen van Winterswijk en hun partners worden uitgenodigd voor een bijeenkomst op maandagavond 10 december vanaf 19.00 uur. Doel is om te kijken of er behoefte is aan activiteiten voor de veteranen. De locatie van deze bijeenkomst is afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

In het verleden was er wel een veteranencomité dat zich heeft ingezet om veteranendagen te organiseren en om ervoor te zogen dat er tijdens de jaarlijkse dodenherdenking namens de veteranen van Winterswijk een krans werd gelegd. Door allerlei omstandigheden en vooral door het overlijden van de voorzitter van dit comité, Lieuwe Wagenaar, zijn er nu geen activiteiten meer voor de veteranen in Winterswijk.
Vier veteranen hebben de handen ineen geslagen en hebben het initiatief genomen om met de gemeente in gesprek te gaan. Dit initiatief werd zeer positief ontvangen door de burgemeester en zodoende is afgesproken dat er een avond wordt gehouden voor alle veteranen, waarbij iedereen een kans krijgt om mee te denken en vragen te stellen over het initiatief.
Geïnteresseerde veteranen kunnen zich nog steeds aanmelden via pvliet@winterswijk.nl. Veteranen die géén schriftelijke uitnodiging hebben ontvangen, zijn ook van harte welkom, samen met hun partner.

Van links naar rechts: veteranen Marco Mulder, Thomas Schröer, Louis Brockötter en Roy Verwaayen. Foto: PR