Thomas Beer speelt bij Ankomm'n. Foto: Stefan Bieniek
Thomas Beer speelt bij Ankomm'n. Foto: Stefan Bieniek Foto:

'Gezang van de gitaar' door Thomas Beer bij Ankomm'n

CORLE - Zondag 9 december neemt gitarist Thomas Beer, masterstudent aan de Musikhochschule in Münster, zijn toehoorders mee op een reis door de veelkleurige wereld van de gitaarmuziek zelfs tot in die van de popmuziek. Belangstellenden zijn welkom vanaf 15.00 uur bij gastgalerij Ankomm'n aan de Mentinkweg 5 in Winterswijk-Corle.

De gitarist slaat brug van de Romantiek via Spaanse klanken naar de moderne tijd. Er zullen voor gitaar geschreven werken en transcripties te horen zijn van Johann Kaspar Mertz, Isaac Albéniz, Manuel Maria Ponce, Agnes Obel, Sting, Dougie MacLean en anderen. Op unieke wijze verbindt Thomas concertmuziek met popmuziek. Van zangerig en poëtisch tot vurig en virtuoos. Thomas laat zijn publiek zijn liefde voor de concertgitaar meebeleven. Als speciale gast heeft Thomas ook zanger Bastian Röstel uitgenodigd zijn bijdrage te leveren.
De toegang voor deze muzikale middag is vrij, een gift in de hoge hoed is wel welkom. Van 10 tot en met 25 december is Ankomm'n gesloten.