Davina Michelle in Heartbeat Concert

Vervolg van de voorpagina

WINTERSWIJK - De organisatoren van de Heartbeat Concerten bleken al eerder een neus voor talent te hebben met het contracteren van de toen nog niet erg bekende Maan. Zij tonen dat talent opnieuw met het contracteren van Davina Michelle. Zij zong eerder dit jaar al bij Heartbeat 3 in Groenlo en ze komt op zaterdag 15 december naar de Jacobskerk. Ook in het eerste deel van het programma staan talenten op het podium, en ook nog eens van Winterswijkse bodem, met Eamon & Beer en met Elles & Tim.

Davina Michelle begon met het opnemen van korte video's en plaatste ze op Facebook.In augustus 2016 trof de Sub Bass Music Group enkele van haar video's aan en nodigde haar uit in hun studio's. Tijdens de eerste studiosessie werd het team overweldigd door haar talent. Ze besloten samen een youtube-kanaal te starten en elke maandag een cover van een actueel populair nummer te uploaden. Een paar maanden later zag opnamekunstenaar P!NK haar cover van 'What About Us' en was onder de indruk. De video, online gepost door Glamour USA, ging viral en Davina begon een aanzienlijke toename in abonnees van haar YouTube-kanaal te zien. Het verhaal bleef niet onopgemerkt door de Nederlandse pers en ze werd uitgenodigd door grote televisieshows en begon overal in Nederland op te treden. Haar combinatie van pop en soul in een smaakvolle, maar toch zwoele mix zal zeker de harten en zielen van velen boeien. Op dit moment staat ze hoog op de hitlijsten aan met 'Duurt te lang' dat ze zong in het tv-programma Beste Zangers.

In de pauze en na afloop van het concert in de Jacobskerk kunnen bezoekers genieten van biertjes van de Winterswijkse brouwerij Wentersch. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website.


www.heartbeatconcert.nl