Afbeelding
Foto: Foto:

Vrijwilligerspunt

WINTERSWIJK - Het Vrijwilligerspunt is gevestigd in het WUh aan de Torenstraat 9. Iedereen die vrijwilligers of vrijwilligerswerk zoekt, kan zich melden bij het Vrijwilligerspunt via info@vpwinterswijk.nl of tel. 0543-200026, of tijdens het spreekuur van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 12.00 uur. Hierna volgt een greep uit de vacatures van het vrijwilligerspunt, dat zelf ook op zoek is naar versterking van het team.

Verkeersregelaar Lichtjesoptocht
SWW Kinderopvang zoekt een verkeersregelaar die tijdens de Lichtjesoptocht op 14 december van 17.30 tot ongeveer 20.00 uur wil helpen het verkeer te regelen. De vrijwilliger moet in het bezit zijn van een verkeersregelaarscertificaat en kunnen samenwerken met andere vrijwilligers.
Bestuurs- en commissieleden Hengelaarsvereniging
De Winterswijkse Hengelaarsvereniging De Karper zoekt diverse bestuurs- en commissieleden. De vereniging heeft ruim 1.700 leden, waarvan een groot deel in Winterswijk. Voor het bestuur kan de vereniging nog een aantal enthousiaste mensen met liefde voor de sportvisserij gebruiken. Als je sociaal vaardig en een verenigingsmens bent en ook nog organisatietalent hebt, dan komt vereniging De Karper graag met je in contact.
Voorzitter Humanitas
Humanitas Oostelijke Achterhoek zoekt een frisse, nieuwe bestuursvoorzitter. Belangrijk is dat je kunt netwerken, mensen binden en enthousiasmeren.
Coördinator Vrijwillierspunt
Door toenemende drukte zoekt het Vrijwilligerspunt coördinatoren. Vrijwilligerscoördinatoren brengen vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar. Tevens is er een vacature met als aandachtspunt nieuwkomers.
Coördinator activiteiten WUh
De diverse activiteiten die binnen het WUh georganiseerd worden, mogen zich in een toenemende belangstelling verheugen. Het WUh is op zoek naar een aantal creatieve personen die de diverse activiteiten willen gaan begeleiden. In het Wuh-gebouw is onder meer een schildersclub, een hobbyclub, een fietsclub, een fotoclub en een spelletjesclub actief. De activiteitencoördinator zal deze clubs begeleiden rondom organisatorische zaken. Als je creatief en sociaal bent en goed kunt organiseren, dan komt WUh graag met je in contact.