Inschrijving cursussen Gilde geopend

WINTERSWIJK - Gilde Winterswijk biedt iedereen de gelegenheid zich op te geven voor de cursussen die starten in het voorjaar 2019. Opgeven kan op de vrijdagen 30 november en 7 december van 10.00 tot 12.00 uur aan de Morsestraat 31 in Winterswijk.

Iedereen kan tegen een kleine vergoeding kennis en vaardigheden opdoen. Bij het Gilde worden de cursussen gegeven door vrijwilligers, die hun ervaring, kennis en creativiteit aanbieden.
Men kan voor allerlei cursussen bij het Gilde terecht. Een greep uit het aanbod: conversatie Engels en Duits, digitale fotobewerking, diverse computercursussen, werken met Android-tablet of met iPad, toetsenbord-vaardigheid (bij voldoende belangstelling), maar ook stamboomonderzoek. Er wordt gewerkt in kleine groepjes in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een kopje koffie. Voor meer informatie en het hele overzicht van alle cursussen kan men terecht op de website van het Gilde. Iedere vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur is er een computer-inloopochtend aan de Morsestraat 31.
Gedurende het hele jaar verzorgen de Gildegidsen rondleidingen door het dorp Winterswijk. Dat kan ook digitaal via de beamer met plaatjes van oud en nieuw Winterswijk en een verhaal van een gids. Voor informatie over deze rondwandelingen: tel. 0543-514159 of via de VVV Winterswijk.


www.gilde-winterswijk.com