De vrijwilligers staan al op de uitkijk naar Sinterklaas (v.l.n.r. Fatemah, Roxanne, Jacqueline, Gea, Yvonne vooraan Rianne). Foto: Ingrid Bravenboer
De vrijwilligers staan al op de uitkijk naar Sinterklaas (v.l.n.r. Fatemah, Roxanne, Jacqueline, Gea, Yvonne vooraan Rianne). Foto: Ingrid Bravenboer

Speelgoedbank zamelt in voor Sinterklaasfeest

WINTERSWIJK - De speelgoedbank Oost Achterhoek geeft op zaterdag 24 november het eerste echte Sinterklaasfeest. Daarvoor is wel geld nodig.

Kinderen kunnen een leuke ochtend beleven. Sint en Piet zijn ook van de partij. Inmiddels hebben zich al 25 kinderen aangemeld voor het feest. De organisatie zou graag willen dat de Sint voor elke kind een cadeau zou kunnen kopen. Om dit te realiseren heeft de Speelgoedbank Oost Achterhoek (Sboa) bij diverse winkels, tankstations en restaurant een spaarpotje bij de kassa mogen plaatsen. Iedereen die dat wil kan een bijdrage deponeren in de spaarpotjes. Bedrijven die ook een spaarpotje willen plaatsen, kunnen dat alsnog doen. Inmiddels staan er al spaarpotjes bij de volgende bedrijven: Winterswijk: Jumbo, Wikkerink aan de Koningsweg/Motomarkt, Boekhandel Kramer, Tuunte Mode (alle filialen in de regio), Hoitink tankstation (op de weg naar Oeding), restaurant De Zwaan, D.A. Drogist, Lucardi, Rouwmaat Combi schoenen/sleutelmaker, Zuivelhoeve, Gastgalerij Ankomm'n. In Aalten bij: Blokker, Albert Heijn. In Lichtenvoorde bij Lyfstyl.

Mensen die een donatie willen doen kunnen dat ook per bank doen. Meer informatie is te vinden op de website van de Sboa.

Inpakactie Hema
Tevens staan de medewerkers van de Speelgoedbank twee weekeinden voor Sinterklaas en Kerst bij de Hema in Winterswijk om cadeaus netjes en feestelijk in te pakken. Wie iets in laat pakken kan hiervoor een vrije gift doen en steunt daarmee de Sboa.


www.speelgoedbank
oostachterhoek.nl
info@speelgoed
bankoostachterhoek.nl
06-588 956 60