HCW Dames 1 vieren winst. Foto: PR

HCW Dames 1 houdt punten in eigen huis tegen Stevo DS3

Handbal

WINTERSWIJK - Op zaterdagavond 3 november stond er voor de dames 1 van HCW een wedstrijd tegen nieuwkomer Stevo DS3 op het programma. Een onbekende ploeg voor HCW. De Winterswijkse dames begonnen de wedstrijd sterk, met in gedachten het niet onderschatten van de tegenstanders. Met een stand van 9-3 in het voordeel van de dames van HCW gingen de rust in. De tweede helft begonnen de Winterswijkse speelsters sterk en aanvallend ging het (nog) beter. Zo bouwden ze de voorsprong op. Het laatste kwartier werd het team helaas erg slordig, zowel aanvallend als verdedigend, waardoor veel balverlies ontstond en de tegenstander een aantal tegendoelpunten konden maken. Maar met een eindstand van 21-14 hebben de dames van HCW toch overtuigend de twee punten thuisgehouden.