Open Herfsttoernooi De Robber

WINTERSWIJK - Het Open Herfsttoernooi is een toernooi voor zowel beginnende als gevorderde bridgers, maar bovenal is het een gezellig toernooi waar op een relaxte manier wordt gespeeld. Zeker voor beginnende bridgers aan te bevelen om kennis te maken met wedstrijdbridge buiten een clubavond.

Tussen twaalf en één uur is de ontvangst met koffie en iets lekkers. Het toernooi begint om één uur en er worden 7 rondjes van 4 spellen gespeeld. De scores worden topintegraal vastgesteld dus de score van een paar wordt vergeleken met alle andere paren die meespelen.

Nadat er om ca. half vijf het laatste rondje is gespeeld, wordt de uitslag vastgesteld. Ondertussen worden er lootjes verkocht voor de traditionele loterij met een recordaantal prijzen beschikbaar gesteld door de middenstand van Winterswijk.

Tussen circa vijf en zes uur is er een warm/koud buffet. Tijdens het buffet wordt de uitslag van het bridgen bekend gemaakt en vindt de prijsuitreiking plaats. Evenals vorige jaren is de eerste prijs een bridgeweekend in Hotel Asteria te Venray. De winnaars van vorig jaar hebben daar van een heerlijk aspergeweekend genoten.

Deelname kost veertig euro per paar. Het toernooi is op zondag 18 november bij Partycentrum Nijenhuis, Houtladingstraat 6, Winterswijk. Inschrijven: www.derobber.nl/inschrijfformulier.php of via e-mail: herfsttoernooi@derobber.nl of bellen naar 0543-532185.