Afbeelding
Foto:

Vrijwilligersvacatures

WINTERSWIJK - Er zijn bij het Vrijwilligerspunt weer een paar vacatures voor vrijwilligerswerk. Wie interesse heeft in één van onderstaande vrijwilligersfuncties of wie nieuwsgierig is naar andere vacatures, kan contact opnemen met het Vrijwilligerspunt via info@vpwinterswijk.nl of 0543 200 026 of kijken op de website www.vpwinterswijk.nl. Tijdens het spreekuur langs komen kan ook, dit is elke maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur aan de Torenstraat 9.

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland is op zoek naar een creatieve communicatie- en PR-vrijwilliger. De vrijwilliger verwerkt informatie tot kant en klare berichten en verspreidt deze via sociale media. Ben je creatief en neem je initiatief in het zoeken naar informatie? Dan komt Alzheimer Nederland graag met je in contact. Het is een pré als je ervaring hebt op PR- en communicatiegebied, maar als je dit niet hebt en wel geïnteresseerd bent dan hoort men ook graag van je.
De Stichting Belangenbehartiging Ruiter en Koetsier Winterswijk e.o. heeft een route voor een ruiterpad in het buitengebied van Winterswijk uitgestippeld. Dit moet gemarkeerd worden, zodat de ruiters weten welke route zij moeten volgen. Voor het markeren zijn vrijwilligers nodig. Zij moeten fysiek in redelijke conditie zijn. Binnenkort wordt er een informatiebijeenkomst gehouden bij de Wuh, waar mensen die willen helpen met het markeren van de ruiterpaden van harte welkom zijn.
Tevens is de stichting op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het onderhouden van de dressuurbaan en het Verinkbos (Vosseveldseweg).
Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers zoekt vrouwelijke vrijwilligers die activiteiten willen begeleiden/organiseren en bedenken bij de vrouwengroep. Elke dinsdagochtend komen de vrouwen van 10.00 tot 11.30 uur bijeen.