Een theepot als vogelhuisje. Foto: PR
Een theepot als vogelhuisje. Foto: PR Foto:

Hobbybeurs Woold met vele nieuwe hobbyisten

WOOLD - De jaarlijks hobbybeurs in het verenigingsgebouw Juliana in het Woold komt eraan. Naast enkele bekende hobbyisten zullen er deze keer (wederom) vele nieuwe hobbyisten beurs deelnemen.

De heer te Slippe uit het Woold vertelt over zijn hobby. Hij maakt vogelkastjes van porseleinen theepotten. Daarnaast weet hij veel over Achterhoekse weerstenen en donderglazen. Ook is er een hobbyist die allerlei soorten kaarsen toont en verkoopt. Vooruitlopend op de tijd van Sinterklaas en kerst is er een hobbyist met houten speelgoed, alles met kindvriendelijk materiaal. Een hobbyist, bekend van de serie 'Van jonge leu en oale grond', kan de bezoekers alles laten zien van zijden sjaals. En er is meer: zoals sieraden van stenen, geurkaarsen en geurstokken, brei- en haakwerk, steigerhoutwerken, bloemstukken. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops en het gemaakte meenemen.
De beurs is op zaterdag 20 oktober, van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is 1,50 euro, kinderen tot en met 12 jaar gratis. Verdere informatie is te verkrijgen bij Maria van Eerden, telefoon 0543 565265.