In het kader van het jubileum vindt een reünie plaats. Foto: PR
In het kader van het jubileum vindt een reünie plaats. Foto: PR Foto:

Reünie en symposium Schaersvoorde

AALTEN/DINXPERLO/WINTERSWIJK - Het eerste weekend van oktober staan de vrijdag en zaterdag in het teken van het symposium 'Perspectief in de Achterhoek' en 'de Reünie van Schaervoorde 25 jaar'. Oud-leerlingen van de afgelopen 25 jaar komen dan in groten getale naar Aalten: een mooie combinatie met het symposium, waar zal blijken hoeveel mogelijkheden er zijn om te wonen en werken in Aalten en de Achterhoek.

Vrijdag 5 oktober is het symposium op het Stationsplein, toegankelijk voor iedereen die zich heeft aangemeld. Op deze dag bespreken panelleden vier onderwerpen, te weten: 'De keerzijde van de vooruitgang'; 'Gezond van lichaam en geest'; 'De Achterhoek centraal in Europa' en 'Techniek en innovatie in de Achterhoek'. Om een indruk te geven enkele namen van panelleden, onder meer: Gijs Jolink (Feestfabriek en Zwarte Cross), Maarten Hijink (SP), Marcel Duvigneau (RvB Marga Klompé), Jos van Tol (Kaemingk), Wouter Ubbels (NEDAP), Menno van der Straat (Solarteam Twente), Richard Jongetjes (talentverbinder), Eric Wichgers (Figulus), de burgemeesters Joris Bengevoord en Anton Stapelkamp. Zaterdag 6 oktober is de dag van de Reünie waarvoor oud-leerlingen zich nog steeds kunnen opgeven. Een dag om de locaties te bezoeken, oud-klasgenoten en -leraren weer te ontmoeten, met verder een leuk programma en de mogelijkheid om op het symposium de verschillende stands te bezoeken en als afsluiting een Afterparty op de Markt in Aalten met eten, drinken en live-muziek.
Aanmelden voor de reünie op de diverse locaties en/of het symposium op het Stationsplein kan via de website van Schaersvoorde.


schaersvoorde.nl/jubileum