Scootmobieltraining VVN

WINTERSWIJK - Veilig Verkeer Nederland (VVN), afdeling Winterswijk houdt op donderdagmiddag 13 september in samenwerking met verkeersschool Frank Massop een scootmobieltraining bij De Klephoorn (Laan van Hilbelink 6). De inloop is vanaf 13.00 uur, met ontvangst met koffie of thee. Het programma loopt van half twee tot half vijf.

Er worden drie programmaonderdelen doorlopen: theorie, praktijk en bespreken van knelpunten. Dat betekent dat de deelnemers in drie groepen worden verdeeld en dat voor elk der groepen elk uur een ander onderdeel aan bod komt.
In het theoriegedeelte wordt de kennis van verkeersregels specifiek voor scootmobielen weer opgerakeld en wordt het verkeersinzicht getest.
Wat betreft de praktijk: er wordt op een afgezet parcours geoefend. Tips en adviezen worden gegeven en de rijvaardigheid getest.
Bij het onderdeel 'bespreken van knelpunten', kan men aangeven, welke knelpunten men als scootmobielgebruiker tegenkomt, specifiek dus voor lokale situaties in Winterswijk.
Om een goede training te kunnen geven wordt het maximum op 30 deelnemers gesteld. Opgave via vvn-winterswijk@hetnet.nl of info@frankmassop.nl of via 06-53534440.
Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.