In het WUh is ook een creatieve club actief. Foto: Lawrence Mooij - Dutchfoto.nl
In het WUh is ook een creatieve club actief. Foto: Lawrence Mooij - Dutchfoto.nl

Activiteiten WUh weer van start

WINTERSWIJK - Nu na de zomervakantie zo ongeveer achter de rug is, starten de diverse activiteiten van het Vrijwilligerspunt ook weer. Momenteel zijn er de volgende activiteiten.

Op maandag is er vanaf 14:00 uur de Schildersclub. De groep bestaat momenteel een achttal personen die ieder hun eigen werk schilderen. De aanwezige kennis wordt gedeeld, waardoor het individu tot een mooier beter schilderij komt.

Donderdag om 13.30 uur fietsclub. Samen trekt men er op uit. Eén van de leden heeft een route uitgestippeld. Men fietst een kleine twee uur, keert terug naar het WUh om daar gezamenlijk onder het genot van een kopje koffie en of thee af te sluiten.

Ook op donderdag vanaf 14.00 uur is er de creativiteitsclub. Momenteel is dat voornamelijk handwerken en dan vooral haken en breien. Binnen deze club is natuurlijk van alles en nog wat mogelijk. Mocht iemand met vilt willen werken of een andere creatieve activiteit willen starten is men altijd van harte welkom. Naast creativiteitsclub is gelijktijdig ook de spelletjesclub actief.

Meer info via info@winterswijkseuitdaging.nl telefoonnummer 0543 – 200026. Binnen lopen bij het WUh aan de Torenstraat nr 9 kan natuurlijk ook altijd.