Wandelen en fietsen tijdens de Hamalandtochten. Foto: PR
Wandelen en fietsen tijdens de Hamalandtochten. Foto: PR

Hamalandtochten voor
wandelaars en fietsers

WINTERSWIJK - Na de succesvolle Naobertochten en Internationale Fiets4daagse, beide kenden een record-deelname, organiseert de stichting WFevenementen op zondag 2 september haar Hamalandtochten voor zowel wandelaars als fietsers.

De wandelaars kunnen tussen 9.00 en 12.00 uur vertrekken voor een tocht van circa 15 kilometer door Meddo en Corle. Deze tocht gaat hoofdzakelijk over onverharde wegen en bospaden, halverwege is er een pauze bij gastgalerij Ankomm'n in Corle.
Fietsers kunnen kiezen uit tochten van 40 en 60 kilometer door Meddo, Zwillbrock(D), Zwolle, Groenlo, Lievelde en Vragender. De deelnemers aan de lange tocht maken twee extra lusjes, waarvan een deel over de kerkepaden naar Zieuwent. De deelnemers aan de fietstochten kunnen tussen 10.00 en 12.00 uur starten, pauzeplaats is bij kaasboerderij Weenink in Lievelde.
Start en finish zijn voor zowel de wandelaars als de fietsers bij de Sevinkmolen aan de Meddoseweg, deelnamekosten zijn drie euro per persoon. Alle tochten zijn duidelijk uitgepijld, daarnaast ontvangen de deelnemers een uitgebreide routebeschrijving.


www.wfevenementen.nl