Martijn Meerdink verzorgt een voetbalclinic voor Drea4Kids. Foto: PR
Martijn Meerdink verzorgt een voetbalclinic voor Drea4Kids. Foto: PR

Voetbalclinic met Martijn Meerdink voor Dream4Kids

WINTERSWIJK - Op woensdagavond 5 september van 19.30 tot 21.00 uur vindt een voetbalclinic plaats op het sportpark van FC Trias, georganiseerd door de stichting Dream4Kids. Dit doet de stichting in samenwerking met oud-international Martijn Meerdink en FC Trias.

De opbrengsten komen geheel ten goede aan Dream4Kids, een organisatie die droomdagen organiseert voor kinderen met een jeugdtrauma. Dit gebeurt als onderdeel van het behandelplan, en vindt dus plaats wanneer de kinderen er klaar voor zijn. Door het vervullen van hun mooiste dromen geeft Dream4Kids weer de moed en energie om in de toekomst te geloven.
De voetbalclinic wordt dit keer georganiseerd op het sportpark van FC Trias en is bedoeld voor iedereen (of hij of zij nou wel of niet kan voetballen) boven de 18 jaar. De organisatoren roepen op: "Dus trap gezellig een balletje mee voor het goede doel! Dankzij jouw deelname help je kinderen met een trauma aan een droomdag, want het inschrijfgeld van vijf euro gaat naar Dream4Kids. Inschrijven kan door een mail met je naam te versturen naar oosten@dream4kids.nl. Nodig gerust vrienden, familie, collega's en buren uit, zo maken we er samen een gezellige avond van. Hopelijk tot ziens op 5 september!"