Foto: PR
Foto: PR Foto:

Beachweekend bij Obelink op 7 en 8 juli

WINTERSWIJK - Het voorjaar en de zomer hebben ons al behoorlijk verwend met mooi weer en met strandtemperaturen. Hoog tijd om deze heerlijke temperaturen te vieren bij Obelink Vrijetijdsmarkt! In het weekend van 7 en 8 juli staat daar alles in het teken van het strand. Van badkleding tot parasols en van koelboxen tot aan strandlakens: voor een dagje naar het strand ben je bij Obelink aan het juiste adres! Tijdens dit weekend heeft Obelink weer allerlei leuks in petto.

Win een Surfcamp met Brunotti naar Frankrijk
Tijdens dit weekend heeft Obelink een extra zomerse winactie geregeld op zaterdag 7 juli: je maakt namelijk kans op een surfcamp naar Frankrijk! Het Brunotti Beachcamp is één van de leukste surfcamps in Frankrijk. Met de beste instructeurs, de leukste mede surfers en een fantastische locatie op 150 meter van het strand wordt dit een surfcamp om nooit te vergeten! De winactie is voor iedereen ouder dan 18+.

Beach collectie Obelink
Voor een geslaagde stranddag heb je allerlei spullen nodig: zwemkleding, een goede koelbox, een strandtentje, badhanddoeken en noem maar op. Heb je geen idee welke koelbox het meest geschikt is voor aan het strand of waar je op moet letten als je een strandtentje wilt aanschaffen? Laat je dan adviseren door de Obelink specialisten. Gedurende het hele weekend staan ze voor je klaar met adviezen en tips waardoor jij goed voorbereid naar het strand gaat!

Lekkere hapjes van de barbecue
Een dagje op het strand is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten! Ook hier heeft Obelink aan gedacht. Op de tuinmeubelen afdeling kun je op zondag 8 juli terecht voor de lekkerste hapjes, live voor je neus klaargemaakt op de Campingaz Party Grill 600. Doe inspiratie op en kom vooral proeven!

Vermaak voor de kinderen
Ook voor de kinderen heeft Obelink een groot assortiment aan Waterspeelgoed. Wat dacht je van leuke opblaasbanden voor in het zwembad, een zwemplank of een beachball set? Op 8 juli kunnen de kinderen een gratis stoere, kleurrijke glittertattoo krijgen en natuurlijk kunnen ze lekker spelen in het speelparadijs.