Het team van HEMA Winterswijk is dolblij met de uitverkiezing. Foto: PR
Het team van HEMA Winterswijk is dolblij met de uitverkiezing. Foto: PR Foto:

HEMA Winterswijk beste HEMA-winkel van Nederland

WINTERSWIJK - Op zaterdag 26 mei werd HEMA Winterswijk uitgeroepen tot Beste HEMA van Nederland. Dat gebeurde op een groot feest in de Efteling. 1350 medewerkers uit 48 genomineerde winkels in Nederland, Belgie en Luxemburg waren uitgenodigd voor het grote eindfeest.

Matthijs Scheuten van Hema Winterswijk vertelt: "Zaterdag na sluitingstijd van de winkel zijn wij opgehaald per bus en feestelijk onthaald door directie en senior- en regiomanagers in de Efteling. Daar konden wij gebruik maken van een aantal eettentjes en attracties die speciaal voor ons waren geopend. Tijdens de grote eindshow in het Efteling theater, gepresenteerd door Nicolette Kluijver zijn de winnaars feestelijk bekend gemaakt. Het afgelopen jaar hebben wij door het vervullen van opdrachten punten verzameld. Daarbij werden wij ook verrast met een bezoek van directie en management. Tijdens dit bezoek werden wij beoordeeld op onderdelen als klantvriendelijkheid en winkel uiterlijk. Deze beoordeling in combinatie met de behaalde punten bepaalden de winnaar. Wij zijn met het gehele team super trots op deze prestatie, waarvoor wij keihard hebben gewerkt. Een echte waardering voor ons werk. Daarnaast hebben wij genoten van een fantastisch eindfeest en hebben we op de terugreis in de bus nog twee uur doorgefeest."
Uiteraard gaat Hema Winterswijk dit uitgebreid vieren met de klanten die deze hele week kunnen profiteren van leuke acties.


Heropening vernieuwde Aldi

WINTERSWIJK – Vrijdagochtend 1 juni wordt om 8.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging feestelijk geopend. De opening wordt verricht door mevrouw Saris, wethouder van de gemeente Winterswijk, samen met filiaalleider Leroy Winkels.

Het wordt volgens de bedrijfsleiding een bijzondere gebeurtenis. "De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De 'best geteste' producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi."

In verband met de verbouwing is het filiaal al vanaf vrijdag 25 mei 18.00 uur gesloten geweest. Op de openingsochtend krijgen de eerste 400 klanten bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met gegarandeerd een prijs. Op kraskaarten staan prijzen als tablets, jacuzzi's of een tegoedbon ter waarde van 250 euo. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt - een gratis herbruikbare Aldi-tas.
De enthousiaste filiaalleider Leroy Winkels: "Wij zijn als team bijzonder trots om u straks in ons vernieuwde filiaal te mogen verwelkomen. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes. Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel 'nieuwe stijl' kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Winterswijk."

Foodtruck
Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden allerlei gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis verse hapjes proeven, klaargemaakt met Aldi-producten. In het weekend na de opening zijn er trouwens nog diverse proeverijen in de winkel.

Duurzame winkel
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt ernaar gestreefd de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle verlichting binnen en buiten is led-verlichting. Papier en folie worden 100% gerecycled.


Kerk binnenstebuiten

WINTERSWIJK - De Protestantse Gemeente te Winterswijk keert de kerk zondag 3 juni binnenstebuiten. In een zogenaamde 'Young@Heart-dienst' die om 10.00 uur in de Zonnebrinkkerk begint, wordt stilgestaan bij de vraag wat je in de koffer doet als je op vakantie gaat. De dienst start in de Zonnebrinkkerk. Als daar de koffers zijn gepakt wordt er in een lange stoet vertrokken naar speeltuin Hakkelerkamp. Daar is voor iedereen koffie, frisdrank en brood te verkrijgen. En natuurlijk is er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten, te spelen of reisverhalen uit te wisselen. Het Young@Heart-team, dominee Hovinga, de PGW-band en kerkmusici bereidden de dienst op geïnspireerde wijze voor.