Melissa Valken met Felony. Foto: Jeroen Tibbe Fotografie
Melissa Valken met Felony. Foto: Jeroen Tibbe Fotografie

WR&PC scoort op evenementen

WINTERSWIJK - Leden van de WR&PC (Winterswijkse Ruiter en Pony Club) zijn actief geweest op verschillende evenementen. Niet zonder succes.

Selectie paarden Varsseveld (26 en 27 mei)
Ilse Zieverink reed met Presley E. the King naar de tweede plaats in de selectiewedstrijd. Dit deden zij in de klasse B met 188,5 punten. Chelsea Hogeslag kwam met Belle aan start in de klasse L2. Zij wonnen de selectieproef met 206 punten. Inez Tolkamp kwam aan start in de klasse L2 dressuur. Zij won met Ashanti de eerste prijs met 207 punten en de derde prijs in de selectieproef met 201,5 punten. Charlotte Almekinders reed in de selectieproef van de klasse L2 naar de zesde plaats met haar paard Georgina. Zij behaalden 189 punten.

Selectie Outdoor Gelderland Zeddam (26 mei)
Met haar D pony Poppings Annabell maakte Tessa Delger haar M1 debuut en behaalde de tweede plaats met 197 punten. Met haar E pony Cindi kwam zij in de M2 aan start en zij reden naar de derde plaats met 189,5 punten.

Nationaal Scholenconcours (25 mei)
Danique Oonk had een Nationaal Scholenconcours in Ermelo. Met haar paard Dyona won zij in de klasse Z1 de eerste prijs met 217 en de derde prijs met 210 punten.

SGW Winterswijk
Tijdens het Pinksterweekend werd bij de WR&PC de Samengestelde Wedstrijd SGW Winterswijk gehouden. Chelsea Hogeslag reed op 19 mei met Presley E the King in de klasse B paarden een foutloos springparcours en een foutloze cross met 36,2 punten. Dit leverde hun de achtste plaats op. Melissa Valken kwam met Felony op 21 mei aan start in de klasse B paarden. Ook zij reden een foutloos springparcours en een foutloze cross met 36,3 punten. Zij eindigden hiermee op de tweede plaats.

Hippische Wedstrijden dressuur
Chemène Heisterborg reed al op 11 en 12 mei in de klasse M1 dressuur met haar D pony Carlos N. Zij behaalden op beide dagen twee maal de tweede plaats met 187 en 183 punten.