Foto: PR
Foto: PR Foto:

Vriendinnen-voetbaltraining bij FC Trias

WINTERSWIJK - Het is weer tijd voor de vriendinnentraining bij FC Trias. Iedereen die een keertje wil meetrainen om te kijken of voetbal een sport voor haar is, is welkom op de vriendinnentraining op woensdagmiddag 30 mei. Tijdens deze middag zal er een clinic worden gegeven door een aantal speelsters uit FC Trias Vrouwen 1. Zo kunnen meiden op een leuke manier kennis maken met de sport en met de club. Meiden van alle leeftijden zijn van harte welkom op Sportcomplex 't Huitinkveld aan de Bataafseweg. De vriendinnentraining is op woensdag 30 mei vam 15.15 tot 16.30 uur.


Daniël Barachtsjansky jeugdkampioen schaken

WINTERSWIJK - Daniël Barachtsjansky is jeugdkampioen schaken van Winterswijk geworden. De dertienjarige Daniël is pas aan zijn eerste volledige seizoen bij de jeugdafdeling bezig en werd meteen ongeslagen kampioen van de jeugdafdeling. In drie periodes van zeven rondes won hij al zijn negentien partijen. Wietse Stoverink uit Zieuwent verloor alleen van de kampioen en werd knap tweede. Bram Wilterdink legde beslag op de derde plaats. Zeventien spelers deden dit seizoen mee aan het kampioenschap. Daarnaast heeft WSG nog acht jeugdspelers die meespelen in de seniorencompetitie. In de seniorencompetitie is de strijd nog niet beslist. Met nog twee ronden te gaan maken regerend kampioen Jochem Mullink en de Stadtlohner Klaudio Kolakavic nog kans op de titel. De derde plaats van Marcel Krosenbrink lijkt wel vast te liggen.


29ste Marveldtoernooi over paar dagen van start

GROENLO - Op Sportpark Den Elshof worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de 29ste editie van het Internationaal Marveldtoernooi. Het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi wenst alle deelnemende teams veel succes toe. "In het bijzonder het team van s.v. Grol; geniet ervan en toi toi toi!"


Derde Grachtenloop van AVA '70

BREDEVOORT - AVA`70 organiseert in samenwerking met het comité Bredevoorts Volksfeest op woensdag 6 juni de derde Grachtenloop. De wedstrijd vormt de opening van het volksfeest en start en finish zal dan ook plaats vinden in de nabijheid van het feestterrein. Om 19.00 uur gaat het eerste wedstrijdonderdeel van start, namelijk de jeugdloop over 1 kilometer voor kinderen tot en met 9 jaar. Om 19.20 uur is het de beurt aan de oudere jeugd tot en met 15 jaar voor hun race over 2 kilometer. Het startschot voor de Senioren valt om 19.45 uur en zij kunnen kiezen uit de 5 of 10 kilometer. De voorinschrijving voor de Grachtenloop is mogelijk tot en met 5 juni via www.ava70.nl. Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag zelf, vanaf 18.00 uur bij het secretariaat in het Grachthuys van Bredevoort. De inschrijfkosten bedragen voor de jeugdlopen 3,50 euro, terwijl de 5- en 10 kilometerlopers 5 euro betalen.