Collecte voor en stemmen op Winkie

WINTERSWIJK - De stichting Winkie houdt ook dit jaar een collecte. In de week van 7 tot en met 11 mei óf in de week van 22 tot en met 25 mei kan men een collectant van Winkie aan de deur verwachten. Winkie probeert ook opnieuw om via de Rabobank-actie Hart voor de Achterhoek stemmen, en daarmee geld, te vergaren. Leden van de Rabobank kunnen Winkie steunen door een stem uit te brengen op de Stichting Winkie. Stemmen kan van 1 tot en met 21 mei.

Uitslagen De Boer Is Troef

WINTERSWIJK - De kaartavond van De Boer Is Troef werd een overwinning voor Joop Mokkink met 5.327 punten. Op plek twee eindigde Mies Nees met 5.157 punten en derde werd Frans Wolterinck met 5.035 punten. De poedelprijs ging dit keer naar Henk Neerhof met 3.834 punten. De volgende klaverjasavond van De Boer Is Troef is op donderdag 3 mei, aanvang 19.30 uur in de Molenaar aan de Bilderdijkstraat.

Mantelzorgcafé

WINTERSWIJK - Op donderdagmiddag 17 mei is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé. Mantelzorgers kunnen elkaar ontmoeten bij 'Hertog Karel van Gelre', Markt 25 in Winterswijk van 14.00 tot 15.30 uur. Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. Mantelzorgers zijn daarom van harte welkom in het Mantelzorgcafé, georganiseerd door VIT-hulp bij mantelzorg. De mantelzorgconsulent is de gastvrouw. Zij ontvangt iedereen met een kopje koffie of thee en kan vragen beantwoorden. Opgave hiervoor is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee krijgt men aangeboden.