Skopein Wivoc Heren 1 2017-2018
Skopein Wivoc Heren 1 2017-2018 PR Skopein Wivoc

Duidelijke zege voor Skopein Wivoc Heren 1

WINTERSWIJK - De wedstrijd tegen WSV H1 moest gewonnen worden en het liefst met 4-0. Dat was de opdracht voor de heren van Skopein Wivoc. Die doelstelling werd gehaald, en meer.

Skopein Wivoc begon sterk met de eerste set. Door een goede servedruk en uitstekend blokkeerwerk werd er al snel een voorsprong behaald. De set werd afgesloten met een groot verschil: 25-9. De tweede set werd er ook goed geserveerd en de aanvallen van Skopein Wivoc kwamen goed door. Er werd door WSV meer geblokkeerd op het midden, maar daar hadden de buitenaanvallers van Skopein Wivoc een goed antwoord op. WSV deed er wel een tandje bovenop, maar dit bleek niet genoeg: Skopein Wivoc won de set met 25-15.
Al 2-0 en toen moest de beruchte derde set gespeeld worden. Skopein Wivoc zakte wat af en WSV kreeg wat moed. Echter, deze moed werd snel naar beneden gedrukt door een geweldige aanval van Skopein Wivoc, dat de derde set, met wat meer moeite, toch won: 25-20. Met de winst in handen en de druk van de ketel kon de vierde set gespeeld worden. Skopein Wivoc speelde zijn eigen spelletje en maakte het WSV weer moeilijk. De set resulteerde in een verdiende 25-13.

5 punten binnen voor Skopein Wivoc en nog steeds tweede in de poule. Donderdag 12 april zal Skopein Wivoc Heren 1 aantreden tegen Victoria Heren 1 in Didam.