Concert Sint Jan

MEDDO - Op zondagmiddag 15 april zullen bijna alle onderdelen van Sint Jan van zich laten horen tijdens het verenigingsconcert bij Spiekerman in Meddo.

De minirettes onder leiding van Manon Bonnink, het jeugd- en slagwerkensemble onder leiding van Ronny Wolterink, het jeugdorkest onder leiding van Henrike Oonk en het fanfareorkest onder leiding van Gerald Roerdinkholder treden op. Ook wordt aandacht besteed aan de jubilarissen. Herman Kruisselbrink, de man op esbas en sousafoon, is 40 jaar lid. Ook zullen wij huldigen Daphne te Molder en Mellany Elsinghorst wegens hun 15-jarig jubileum bij de majorettes. Het concert begint om 15.00 uur en de entree is vrij. Na afloop is er de mogelijkheid tot het geven van een vrije gift.

Passage: lezing door Wim Aalderink over burgemeesters

WINTERSWIJK - Maandag 16 april is het weer Passage-avond. Dit keer komt Wim Aalderink, wethouder maar ook historicus, vertellen over de vele burgemeesters die Winterswijk heeft gekend. De bijeenkomst is in de Zonnezaal van de Zonnebrinkkerk. Aanvang 19.45 uur en omstreeks 22.00 uur wordt de avond afgesloten.

Ludgerwandeling

WINTERSWIJK - Op dinsdag 10 april houdt de pastoraatsgroep van de H. Jacobuskerk de zogenaamde Ludgerwandeling in Winterswijk. Deze keer leidt de tocht langs de Zouaaf op de RK-begraaafplaats. Daarna voert de tocht langs een watermolen. De afsluiting van de tocht is in het parochiecentrum. De totale afstand bedraagt 5,39 km. Het vertrek is om 19.00 uur vanaf het parochiecentrum, Misterstraat 18. De kosten zijn 5 euro, inclusief koffie en hapje met een drankje.