Job Sticker van BandMobiel. Foto: Frank Vinkenvleugel
Job Sticker van BandMobiel. Foto: Frank Vinkenvleugel Foto:

Job Sticker gaat voor Bandmobiel

Professionele bandenservice op locatie

IJZERLO - Job Sticker liep al langer met het plan rond om voor zichzelf te beginnen en uiteindelijk is het er ook van gekomen. Vanaf 1 maart heeft hij namelijk 'Bandmobiel.nl' op zijn naam staan. Voor deze energieke jonge ondernemer een echte uitdaging waar hij veel zin in heeft.

Het ondernemen zit Sticker al wel een beetje in het bloed: "Het is me al wel met de paplepel ingegoten, 'het ondernemen'. Mijn ouders zijn ook ondernemers en runnen de manege in IJzerlo. Zelf heb ik iets minder met paarden maar des te meer met auto's en motoren. Daarom was het ook zo mooi dat 'Bandmobiel.nl' op mijn pad kwam. Toen ik hoorde dat 'Bandmobiel Lichtenvoorde' iemand zocht die het bedrijf wilde overnemen ben ik er naar toe gegaan omdat ik wel interesse had. Ik ben een aantal keren mee geweest om te zien of het ook inderdaad iets voor mij was en wat er allemaal bij kwam kijken. Ik kan wel zeggen dat ik al snel om was. Toen was het de kunst om de kneepjes van het vak en de vaardigheid in de vingers te krijgen. Dat was een kwestie van vooral heel veel oefenen en doen. Misschien kan je wel stellen dat het een soort van 'ervaringsleren' is. Daar kwam mijn opgedane ervaring met de auto's en motoren ontzetten goed van pas", zegt Sticker.

Rooskleurig
De gemotiveerde en jonge ondernemer heeft er zin in. Hij bruist van energie en ziet de toekomst van zijn bedrijf rooskleurig en optimistisch tegemoet. "Ik heb in deze niet zo veel te verliezen, alleen wat te winnen", meent Sticker. Eigenlijk ben ik altijd al wel aan het werk en houd niet van stil zitten. Op de manege van mijn ouders was altijd wel wat te doen en ook mijn baan in Aalten hield mij mooi van de straat", lacht Sticker. Hij wil er helemaal voor gaan en kan het allemaal goed met elkaar combineren. Bij 'Bandmobiel Lichtenvoorde' kon hij gelijk het bestaande klantenbestand overnemen, hetgeen hem al een mooie voorsprong geeft. Sticker: "Nu nog het vertrouwen van de bestaande klanten winnen en nieuwe klanten werven, zowel bedrijven als particulieren. Het is belangrijk om kwaliteit en service te leveren en de klanten moeten van mij op aan kunnen. Ik heb geen negen tot vijf mentaliteit en weet dat het soms belangrijk is dat mensen snel geholpen kunnen worden." Sticker is een optimist en een harde werker. Hij ligt niet wakker van veel uren maken en heeft de ambitie om door te groeien. "Flexibiliteit en betrouwbaarheid staan bij 'Bandmobiel.nl' hoog in het vaandel", aldus Sticker.

Gemak
Maar wat maakt de bandenservice van Job Sticker nou zo aantrekkelijk voor zowel bedrijven als privé-klanten en wat heeft hij te bieden? Sticker: "Je kunt bij mij terecht voor de aankoop van banden, montage op locatie, zomer/winterwissel of opslag van banden. Ik monteer banden aan huis of op het werk voor zowel bedrijven als particulieren. Maar ook als men zelf al in het bezit is van banden of velgen, kom ik deze monteren. Dat scheelt voor de klant moeite en tijd. Geen geregel om de bedrijfswagens of uw auto weg te brengen en naderhand weer op te halen, ik kom gewoon naar de klant toe. Je zit dan niet met wachttijd en je kunt gewoon doorgaan met je bezigheden. Daarnaast hanteer ik scherpe prijzen. Maar ook als je onverhoopt met een lekke band staat, dat soort dingen gebeuren altijd op de meest ongelukkige tijden of wanneer men veel haast heeft. Ik help je dan graag en snel weer op weg zodat de overlast tot een minimum beperkt wordt. Ik heb eigenlijk alles bij me in mijn bus om deze klussen op locatie uit te kunnen voeren. En mocht je nog een opslag zoeken voor je banden, ook dan kan ik je van dienst zijn. Bovendien is het zo, als je bij 'Bandmobiel.nl' banden bestelt, monteren we ze gratis aan huis."
Vooral omdat Job Sticker nieuw is in de branche zou het mooi zijn als de bedrijven en particulieren hem het vertrouwen willen schenken en eens een afspraak met hem willen maken om de mogelijkheden door te spreken. "Ik vind het mooi dat ik als ondernemer op deze manier het bedrijfsleden in kan stappen en hoop 'service op maat 'te kunnen bieden. Uitbreiding van mijn huidige klantenbestand met honderd procent tevredenheid is mijn streven."
Volg 'Bandmobiel.nl' op Facebook voor leuke acties en informatie of vraag online een offerte aan bij info@bandmobiel.nl of kijk op de website www.bandmobiel.nl (tel. 06-42011158) Job Sticker bespreekt graag alle mogelijkheden voor bedrijven of particulieren.