Het toernooi biedt gezelligheid in een mooie omgeving. Foto: PR
Het toernooi biedt gezelligheid in een mooie omgeving. Foto: PR Foto:

Zesde Open Needs 60+ Klootschiettoernooi

NEEDE - Na het succes en de vele positieve reacties vindt ook dit jaar het klootschiettoernooi voor zestigplussers plaats in Neede. Op donderdag 19 april wordt de Het is de zesde editie van het toernooi gehouden.

Er zijn al veel zestigplussers die op eigen gelegenheid op diverse locaties in de Achterhoek en Twente één of meerdere keren per week deze mooie sport beoefenen.
Om nu deze klootschieters maar ook juist de zestigplussers die niet regelmatig of helemaal niet bekend zijn met de klootschietsport bijeen te brengen, wordt dit toernooi georganiseerd. Wie geen klootschietmateriaal heeft, kan het ter plekke huren.
Het toernooi vind plaats op donderdag 19 april op een prachtig parcours van circa vijf km in het mooie buitengebied van de Neede. Deelnemers worden vanaf 09.30 uur verwacht aan de Ruilverkavelingsweg 2 in Neede. De inschrijving is open tot 10.15 uur. Er kan ingeschreven worden in de klassen: Heren, Dames en Gemengd (twee dames-twee heren). Men kan deelnemen met teams van drie, vier of vijf personen .Het inschrijfgeld bedraagt zes euro per team. Daarvoor worden de deelnemers ook nog ontvangen met koffie. Voor iedere klasse is er een wisselbeker, beschikbaar gesteld door de Totale Zorgwinkel Neede.
Vooraanmelding wordt zeer op prijs gesteld in verband met de organisatie en dan graag voor 13 april via het mailadres leo_davina@hotmail.com, via tel. of 06-83921720. Men krijgt dan de uitnodiging met de routebeschrijving opgestuurd.