Meezingkoor bij Boogie Woogie

WINTERSWIJK - In navolging van het succesvolle Zing Nederlands Met Me in Paradiso, is Boogie Woogie in samenwerking met het Graafschapcollege gestart met de Winterswijkse variant. Het samen Nederlandse liedjes zingen bij Boogie Woogie in Winterswijk. Het meezingkoor wordt financieel ondersteund door de gemeente Winterswijk.

Britse onderzoekers toonden aan dat het aanleren van woorden uit een andere taal sneller gaat door liedjes te zingen. Dat is niet alleen zo bij kinderen, maar ook bij volwassenen. Reden te meer om lekker samen te zingen. Dus wie anderstalig is en van zingen houdt of Nederlands is en graag zingt en wil je dit samen doen met mensen van verschillende nationaliteiten. Op maandag 16 april komt men weer bij elkaar van 9.30 tot 11.30 uur in de concertzaal van Boogie Woogie. Het meezingkoor staat onder leiding van dirigent en pianist Annemarie Hilferink. Er zijn in de regel twee bijeenkomsten per maand, steeds op de maandagmorgen. Naast het zingen van leuke liedjes drinken de deelnemers dan ook gezellig samen koffie. Want Nederlands leer je door te zingen én te praten. Het repertoire is divers, van de hedendaagse popmuziek tot Hollandse hits.
Meedoen is gratis maar aanmelden is wel wenselijk in verband met de voorbereiding. Aanmelden kan bij Boogie Woogie, tel. 0543-5155 69, of via info@boogiewoogie.nl.