Skopein Wivoc Heren 1 2017-2018
Skopein Wivoc Heren 1 2017-2018 PR Skopein Wivoc

Wivoc Heren 1 nog steeds favoriet voor promotiewedstrijden

WINTERSWIJK - Afgelopen week stonden de volleybalheren van Grol tegenover de club uit Winterswijk. Met een goed gevoel ging Skopein Wivoc de wedstrijd in, Orion en Alterno hadden namelijk weer een punt ingeleverd in hun wedstrijden.

Aan het begin van de eerste set werd al duidelijk dat de mannen uit Groenlo vol wilden knokken voor punten. Er werd fanatiek gespeeld maar zoals de heren uit Winterswijk vaker hebben laten zien waren ze boven de 20 weer heer en meester. Door afwisseling in de spelverdeling en in de aanval is de spannende openingsset geƫindigd in de stand van 25-21 voor Skopein Wivoc. Door een goede opslagreeks stond Skopein Wivoc na een paar minuten in de tweede set al met 5-12 voor. Met een groot verschil van 25-17 werd het 2-0 voor de Winterswijkers. Helaas vanuit Winterswijks zicht gaf de derde set een duidelijk ander beeld dan de tweede. Veel servicefouten en de passes lagen totaal niet goed voor een fatsoenlijke aanval. De heren van Grol konden een tandje bijzetten en wisten meer in het spel te komen. Na een set met teveel fouten aan Skopein Wivoc-zijde werd het 22-25 voor Grol. Na wat onrust in het Wivoc-team werd er in de vierde set weer met volle concentratie en focus gespeeld. De goede service en sterke aanval van Skopein Wivoc waren teveel voor Grol en deze werden snel en zakelijk afgemaakt. 25-17 in deze set en dus eindigde de wedstrijd in 3-1. Vier punten naar Winterswijk.

Zo zijn de mannen uit Winterswijk weer een stap dichterbij de promotiewedstrijden. Zaterdag 7 april spelen de heren van Skopein Wivoc thuis in de Sport en Turnhal om 17.00 uur tegen WSV uit Warnsveld.

Skopein Wivoc Heren 1 2017-2018. Foto: PR Skopein Wivoc