Mo Durmaz pakt winst voor Gonemo 4

WINTERSWIJK - Het was voor de zaalvoetballers van Gonemo 4 belangrijk om tegen de reserves van AZSV uit Aalten de volle winst te pakken. Bij een overwinning zou de Winterswijkse formatie een sprong maken naar de middenmoot in de 4e klasse 25. Gonemo won in een bloedstollende wedstrijd met 5-4 van AZSV.

De opdracht was helder en Gonemo begon geconcentreerd aan het duel. Mollie Çil maakte na lange afwezigheid een perfecte rentree door de openingstreffer voor Gonemo op zijn naam te zetten. Deze 0-1 score was tevens de ruststand. In de aanvangsfase van de tweede helft leek Gonemo direct af te stevenen op winst na doelpunten van Adem Sahin (2) en opnieuw Mollie Çil, 0-4. Echter vanaf dat moment sloop gemakzucht binnen de Winterswijkse gelederen en AZSV realiseerde enigszins de aansluiting. Gonemo-doelman Mo Durmaz moest tot tweemaal toe de gang naar het net maken, 2-4.

Hattrick
De hattrick van Mollie Çil leek aan alle onzekerheid een einde te maken. De aanvaller manoeuvreerde zich als een soort slangenmens door de AZSV-defensie en scoorde beheerst, 2-5. De gastheren gooiden aanstonds alles op de aanval en creëerden kans op kans. Gonemo-doelman Mo Durmaz hield met formidabele reddingen zijn ploeg op de been.

Uitblinker
Ondanks de twee tegentreffers die Gonemo incasseerde, groeide Mo Durmaz uit tot absolute uitblinker aan de kant van de withemden. Het was aan de immer betrouwbare sluitpost te danken dat Gonemo de welverdiende drie punten mee naar Wibterswijk kon nemen. Eindstand: 4-5.