Chantal Heuvelman van Kingspan Insulation overhandigt cheque aan bestuur Winterswijkse Uitdaging.  Foto: Daniël Hoitink fotografie & video
Chantal Heuvelman van Kingspan Insulation overhandigt cheque aan bestuur Winterswijkse Uitdaging. Foto: Daniël Hoitink fotografie & video Foto:

500 euro van Kingspan voor Winterswijkse Uitdaging

WINTERSWIJK - Het bestuur de Winterswijkse Uitdaging kreeg donderdag 22 februari, tijdens de opening van het WUh gebouw (voormalig SNS gebouw), uit handen van Chantal Heuvelman van Kingspan Insulation een cheque ter waarde van €500,-. De producent van hoogwaardige isolatiematerialen en oplossingen voor de schil van gebouwen, heeft zich als Vriend aangesloten bij de Winterswijkse Uitdaging en wil zich op deze manier inzetten voor de lokale samenleving.

“Kingspan stelt zich als doel meer actief betrokken te zijn bij de omgeving waarin wij werken. Veel medewerkers van onze vestiging in Winterswijk wonen in het dorp. Wij hebben er als werkgever dan ook zelf belang bij dat de samenleving waarin onze medewerkers wonen, een plezierige en fijne is”, geeft Chantal Heuvelman, senior marketeer, aan bij de overhandiging van de cheque. “De Winterswijkse Uitdaging staat middenin de samenleving en maakt veel maatschappelijke initiatieven mede mogelijk. Omdat het een organisatie is die zich, zonder voorbehoud, voor iedereen inzet, hebben wij als Kingspan besloten deze organisatie te steunen door Vriend te worden.”
De Winterswijkse Uitdaging waardeert de steun van bedrijven, zoals Kingspan Insulation. “Kingspan was direct enthousiast over de activiteiten van de Winterswijkse Uitdaging en zal naast de donatie ook medewerking verlenen aan diverse projecten”, vertelt Harrie Garritsen van de Winterswijkse Uitdaging. “Samen met alle maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven maken we zo Winterswijk nog mooier.”
Kingspan Insulation is wereldwijd marktleider op het gebied van Resol en PIR hardschuim isolatieplaten voor de bouw en industriële toepassingen.