Yada Yada - Herman Brood Tribute. Foto: PR
Yada Yada - Herman Brood Tribute. Foto: PR Foto:

Programma Openluchttheater Winterswijk

WINTERSWIJK - Het programma voor het Openluchttheater Winterswijk is rond.

Op zaterdagavond 2 juni is er de Tribute Night met twee tributebands: The Travelin' Band - Creedence Clearwater Revival Tribute en Yada Yada - Herman Brood Tribute.
Na het succes van vorig jaar (Pink Floyd en Led Zeppelin) is het dit jaar de beurt aan The Travelin' Band - Creedence Clearwater Revival Tribute. De band brengt een oprecht intense ode aan John Fogerty en de zijnen. Ondanks dat Creedence Clearwater Revival maar een kleine vijf jaar bestond, bracht de band vele wereldhits voort. Bijna iedereen kent wel Bad Moon Rising, Hey Tonight, Proud Mary en Susie Q. Hits die tot op de dag van vandaag nog bestaansrecht hebben. The Travelin' Band brengt de band weer tot leven.

De band Yada Yada brengt een Herman Brood Tribute. Brood zoals Brood moet zijn.....strakke, puntige Rock 'n' Roll waar het zweet vanaf spat.
Yada Yada brengt een respectvol eerbetoon aan een van Nederlands grootste Rockers aller tijden Herman Brood.
Aanvang: 20.00 uur. Entree: 10 euro.

Zaterdagavond 23 juni staat de vriendenvoorstelling Classic WM op het programma. Deze avond geeft Classic WMT een voorstelling in het theater. Meer info over deze avond volgt nog.

Zaterdagmiddag 30 juni is de familievoorstelling Poes op Laarzen te zien. Sprookjestoneel gespeeld door de Gagelspollers uit Nijverdal.
De voorstelling is een muzikale cocktail van gedaanteverwisselingen, sluwe streken en messcherpe klauwen. Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt wat hij had, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn gelaarsde Poes. Samen trekken ze door een vreemd land, op zoek naar eten en werk. Door de slimme en onnavolgbare streken van Poes weten de twee in no time het vertrouwen van de koning te winnen en zich een plek aan het hof te verwerven.
Aanvang: 15.00 uur. Entree: 5 euro.

Vrijdagavond 6 juli is er een openluchtfilm in het Openluchttheater Winterswijk. Welke film er draait wordt half april bekend gemaakt. Er is ook een hapje en drankje en muziek. Het theater is open vanaf 20.30 uur. Entree: 12,50 euro.

Zaterdagmiddag 21 juli kunnen bezoekers genieten van 'My Electric House' met Ilse Krabben.
Met My Electric House schildert Ilse Krabben een persoonlijk portret over haar eclectische wereld van ADHD en de ADHD-tijd waarin mensen nu leven: de snelheid, de waanzin, de tragedies en vreugdes en hoe mensen proberen te overleven in het midden van dat alles. De verhalen zijn waargebeurd, en nemen de toeschouwers mee op vele reizen en avonturen waarin verschillende kleurrijke werelden bij elkaar komen.
Mascha van Nieuwkerk (bekend van Fuse) en Walther Glaubitt componeerde de muziek bij deze voorstelling, en podiumadvies is gegeven door Vincent Vernerie (co-founder van het Internationaal gezelschap The Krumple).
Aanvang: 15.00 uur. Entree: 12,50 euro.