Gezellige middag Zonnebloem Meddo

MEDDO - Op zaterdag 24 februari houdt de Zonnebloem Meddo in samenwerking met de seniorenclub 60+ Meddo de jaarlijkse gezellige middag voor alle inwoners van 60 jaar en ouder uit Meddo en Huppel.

Het trio De juf, de bakker en de dominee zal optreden met een geweldig liedjes programma: Kun je nog zingen?
Het programma begint om 14.00 uur in zaal Spiekerman aan de Goorweg 5 in Meddo. Het is rond 17.00 uur afgelopen. De entree kost vijf euro inclusief drankjes en hapje.

Tot 16 februari kan men zich aanmelden bij Annie Wassink, tel.0543-523184 of bij Dini Hoenink, tel. 0543-569324. Dieetwensen kan men ook aan hen doorgeven.


Poes Bibi vermist

WINTERSWIJK - In de Johannes Vermeerstraat wordt poes Bibi vermist, ze is een Britse Korthaar van één jaar oud, grijs gestreept en gechipt. Voor informatie kan contact worden opgenomen met Stichting Amivedi, meldpunt Aalten/Achterhoek, Sylvia Spaargaren, tel. 088 – 0063305 of achterhoek@amivedi.com.


Musica Jacobi met koorvesper

WINTERSWIJK - Zondagavond 11 februari is er om 19.00 uur in de Jacobskerk te Winterswijk een koorvesper in het kader van de Kerk&Muziek-serie Musica Jacobi.

Dichter Jan Wit zei eens: "Wie de getijden verzuimt wordt overspoeld door de tijd." Daarom wordt er even stilgestaan 'in de veelheid van geluiden': met lezingen, gebeden, liederen en muziek wordt stilte gezocht.

Aan de vesper wordt medewerking verleend door de Zonnebrinkcantorij, organist Annelies Slöetjes en lector Henk Vis.